vakantiemenu

- All Inclusive
- Lastminutes
- Zon en Strand vak.
- Natuur en Cultuur
- Sfeer Vakantie
- Familie Vakantie

 

accommodaties

- Hotels
- Particulier
- Vakantiehuizen
- Vakantie Villa's

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets
- Veerdienst

 

Sardinie Vakantiehuizen
Op Sardinie vinden we veel leuke vakantiehuizen, voor verschillende doelgroepen. Bezoek één van onderstaande websites om een beter beeld te krijgen van dit leuke aanbod in vakantiehuizen.

atraveo Atraveo - Mijn Vakantiehuis (TIP!)
Atraveo is een internationale aanbieder van vakantiewoningen in vele verschillende landen. Atraveo heeft meer dan 200.000 vakantiewoningen beschikbaar van zowel reisorganisaties als particulier. Met meer dan 3000 vakantiehuizen op Sardinië beschikt Atraveo over een zeer ruim aanbod aan accommodaties op Sardinie.
Interhome Sardinie Interhome Vakantiehuizen Sardnie
Interhome biedt 20.000 vakantiehuizen en -appartementen aan in 15 Europese landen en Florida. Interhome verhuurt enkel vakantiewoningen die aan prive eigenaren toebehoren. Dankzij deze exclusiviteit kent Interhome op elk moment de beschikbaarheid van elk huis of chalet. Meer dan 400 vakantiewoningen in Sardinie op de website!
bungalownet Bungalow.net
Bungalow.net contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureaus. Het aanbod is hierdoor aangepast aan het internet publiek en voorzien van heel veel foto's, duidelijk en uitvoerige teksten. Bungalownet heeft meer dan 200 vakantie huizen op Sardinië
boek-vakantie Boek-Vakantie.com
Deze website biedt een helder overzicht van de verschillende vakantie aanbieders. De aanbieders zijn voor u geselecteerd per land, stad en verschillende reis soorten. U kunt zo gemakkelijk de beste reis of goedkoopste vakantie vinden naar het land van uw keuze..

 


Privacy | Disclaimer | Contact | Links
vakantie-sardinie.com © Tosl Media 2007-2013