vakantiemenu

- All Inclusive
- Lastminutes
- Zon en Strand vak.
- Natuur en Cultuur
- Sfeer Vakantie
- Familie Vakantie

 

accommodaties

- Hotels
- Particulier
- Vakantiehuizen
- Vakantie Villa's

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets
- Veerdienst

 


Vignola

Het Vignola strand is gelegen aan de noordkust van Sardinië, bij het plaatsje Vignola Mare nabij Portobello. Helder water en een wit strand maken van Vignola een mooi plaatje maar er is meer te zien. U hoeft uw blik zeker niet op het water te houden want de omgeving kent ook een grote schoonheid. Zo kunt u vanaf het strand ondermeer de 16e eeuwse toren La Turra en de kerk van San Silverio zien liggen.

Het Vignola strand is zeer geschikt voor kinderen en families, het strand loopt maar langzaam af en is dus goed te overzien. Het hoeft u hier aan niets te kort te komen want er is een zeer ruim aanbond aan verschillende

stranden sardinie Vignola

faciliteiten. Denk aan horeca gelegenheden, parkeerplaats, hotels, cafés, campings. Verder natuurlijk verhuur van parasols en ligbedden.

De wind is hier minder gunstig voor surfers dus die komt u hier minder tegen dan in het zuiden van Sardinië. Wel is Vignola zeer populair onder duikers en snorkelaars, er is onderwater dan ook veel te zien. Bovendien is er een duikcentrum nabij waar u eventueel terecht kunt om zelf een kijkje onderwater te nemen.

Enkele andere bekende strand gebieden op Sardinie zijn:
 

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
vakantie-sardinie.com © Tosl Media 2007-2013