vakantiemenu

- All Inclusive
- Lastminutes
- Zon en Strand vak.
- Natuur en Cultuur
- Sfeer Vakantie
- Familie Vakantie

 

accommodaties

- Hotels
- Particulier
- Vakantiehuizen
- Vakantie Villa's

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets
- Veerdienst

 


Stranden van Villasimus

Het kleine stadje Villasimus staat bekend vanwege de mooie stranden, welke hier in de buurt gevonden kunnen worden. Tot de mooie stranden van Villasimus behoren onder andere: Spiaggia di Porto Giunca, Cala Pira en Spiaggia di Campulongu.

Deze gebieden zijn ondermeer populair vanwege de ligging ten opzichte van de zogeheten Notteri Pond (Notteri Vijver). De Notteri pond ligt op een steenworp afstand van de zee, de vijver en de zee worden enkel vanelkaar gescheiden door een zeer smalle zand/strand strook. In de zomermaanden komen hier natuurlijk veel zonaanbidders maar in de winter

Flamingo bij Notteri Pond, Villasimus, Sardinie

maanden kunt u hier genieten van verschillende dieren waaronder Flamingo’s. Veel dieren komen af op het ondiepe zoute water.

Ook Capo Carbonara is interessant. Dit beschermde maritieme gebied vinden we in de uiterst zuidoostelijke punt (kaap) van het eiland. Hier worden verschillende zeer mooie duikexcursies gehouden. Het water is hier zeer helder, dit wordt nog maar eens bewezen door de Madonna del Naufrago. Een standbeeld van de beeldhouwer Pinuccio Sciola welke op 10 meter diepte nog zeer goed kan worden waargenomen.

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
vakantie-sardinie.com © Tosl Media 2007-2013