vakantiemenu

- All Inclusive
- Lastminutes
- Zon en Strand vak.
- Natuur en Cultuur
- Sfeer Vakantie
- Familie Vakantie

 

accommodaties

- Hotels
- Particulier
- Vakantiehuizen
- Vakantie Villa's

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets
- Veerdienst

 


Torregrande

Torregrande is een badplaats nabij de stad Oristano, centraal aan de west kust van Sardinië. Het plaatsje is doorgaans erg populair onder toeristen wat u dan ook goed kan merken in het karakter van Torregrande. In Torregrande zijn dan ook vele toeristische voorzieningen zoals winkeltjes, kraampjes, restaurants, cafés etc. Er heerst een vrij gemoedelijke sfeer in de keine straatjes waarbij u vaak wordt getrakteerd op muziek en de heerlijke geuren van de plaatselijke keuken.

‘Torregrande’ dankt haar naam aan de ‘grote toren’ met de naam Sa Turri Manna. Deze toren stamt uit de Spaanse tijd en is de hoogste toren gebouwd door Spanjaarden op

Torregrande
Sicilie. Tegenwoordig wordt de toren voornamelijk gebruikt voor kust expositie, Uiteraard diende deze toren vroeger de veiligheid van de kust en de handelshaven. In deze haven zijn tegenwoordig meer dan 400 ligplaatsen voor de pleziervaart.

Verder is de stad toeristisch vanwege de stranden van Torregrande. Het strand bestaat voornamelijk uit goudkleurig zand, gemixt met grindachtige steentjes. De aanwezige palmbomen maken het toeristische plaatje compleet.
Enkele bekende andere steden/plaatsen op Sardinie zijn:

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
vakantie-sardinie.com © Tosl Media 2007-2013